5x waarom je de zomer op Natuurpark De Witte Bergen wilt vieren

Denk jij eraan om deze zomer de vakantie te vieren in eigen land? Ga dan voor natuurpark De Witte Bergen! Op dit vakantiepark weet je zeker dat je in alle rust ongestoord kan genieten van de omgeving, het zomerse zonnetje en de ontspanning die vakantie met zich meebrengt. We vertellen je waarom de zomer doorbrengen op De Witte Bergen zo leuk is.

1. Relaxen op je eigen terras

De vakantiehuizen op De Witte Bergen zijn uitgerust met ruime terrassen waar je urenlang kan genieten van het zomerse weer. Doordat alle accommodaties ver genoeg uit elkaar staan en het terras omringd is door veel groen, weet je zeker dat je ongestoord kan genieten van bijvoorbeeld een goed boek en een verfrissend drankje. En dit terwijl je ook nog een lekker bruin kleurtje krijgt!

Privé terras op natuurpark De Witte Bergen

2. Wandelen door het bos

Tijd voor wat meer actie? Dat is op Natuurpark De Witte Bergen geen probleem, het is tenslotte niet voor niets een natuurpark! Ga voor een heerlijke wandeling door het aangrenzende bos. Er zijn verschillende wandelingen te volgen, waardoor je elke keer iets nieuws ontdekt. Ook is het mogelijk om een hond mee te nemen en samen een frisse neus te halen. Lekker zonder jas door het bos met de zon die door de bomen schijnt, heerlijk toch?

3. Bezoek de Reestdalvallei

Vlak naast het vakantiepark, op de grens van Overijssel en Drenthe, ligt de Reestdalvallei met een rustgevende rivier die langzaam door de vallei stroomt. Neem een picknickkleed mee met wat lekkers en geniet aan de waterkant uren van de zon, het geluid van stromend water en een mooie omgeving. Wil je zelf het water over? Huur dan een bootje en breng de dag door op het water!

4. Dagje naar Giethoorn

Heb je het bos na een tijdje wel gezien? Dan is Giethoorn een heel goed alternatief. In het "Venetië van het Noorden" vind je vele leuke huisjes, mooie grachten en schattige bruggetjes. Als de zon in de zomer ook nog lekker schijnt is het helemaal af! Het is een ideale bestemming voor een heerlijk dagje weg op je welverdiende vakantie. Meer weten? Lees dan snel verder in ons blog over alle ins en outs van Giethoorn.

Giethoorn met bootjes

5. Lekker zwemmen

Bij zomer en warm weer hoort natuurlijk ook een frisse duik nemen! Natuurpark De Witte Bergen is voorzien van een heerlijk zwembad. Als het coronavirus het toelaat zal het ook mogelijk zijn om deze zomer te genieten van het lekkere water, goed voor uren vermaak!

Verheug je je ook al op de zomer? Twijfel dan niet langer en boek snel je accommodatie op Natuurpark De Witte Bergen.

Bekijk het actuele aanbod