Zwemmen rondom De Witte Bergen

Een middagje zwemmen is steevast een van de favorieten van onze gasten. Lekker ronddraaien in een stroomversnelling, van een waterglijbaan af roetsjen, of in een natuurlijke waterplas spelen! Rondom Natuurpark De Witte Bergen kan dat op verschillende plekken. Er zijn binnenbaden, maar ook plekken om lekker buiten te zwemmen. Op deze pagina vind je de drie leukste zwemgelegenheden in de buurt van De Witte Bergen.

Zwembad De Vossenburcht

Familiecamping De Vossenburcht grenst direct aan de oostzijde van De Witte Bergen. Gasten die bij dewittebergen.nl hebben geboekt kunnen kosteloos gebruik maken van het zwembad en de speelfaciliteiten van De Vossenburcht. Ook kunnen gasten gebruik maken van de snackbar en het restaurant. Vaak gelden voor onze gasten speciale tarieven. Je kan De Vossenburcht makkelijk bereiken via de 'corridor', die te vinden is aan de voorkant van het park (ter hoogte van woning nr. 5). Onze gasten ontvangen hiervoor een speciale toegangssleutel.

 

 

Openlucht zwembad De Slenken in De Wijk

Zo is er het prachtige openlucht zwembad De Slenken in De Wijk, iets ten noorden van het vakantiepark. Met de auto ben je hier binnen 10 minuten! Hier kunnen jij en je kinderen heerlijk zwemmen in één van de grote baden. Er is een wedstrijdbad, met een hoge duikplank, en een groot speelbad met een glijbaan. Om op te drogen ga je lekker liggen op de naastgelegen zonneweide. Hier kunnen de kids ook lekker een balletje trappen en rondrennen!

Subtropische zwemparadijs Bad Hesselingen

Iets verderop, in Meppel, ligt het grote subtropische zwemparadijs Bad Hesselingen. Voor dit zwembad moet je een stukje rijden, het ligt op een kleine 15 kilometer afstand van De Witte Bergen, maar dat is het waard als je opzoek bent naar een middagje onvergetelijk zwem- en speelplezier! Want naast een enorme indoor zwemruimte met glijbanen, stroomversnellingen en speeltoestellen, is er ook nog een grote speeltuin en een klimpark. Hier kan je klimmen en klauteren, midgetgolfen, schommelen… Noem maar op! Een gegarandeerd succes voor jong en oud!

De Zwarte Dennen

Iets ten zuiden van Natuurpark De Witte Bergen vind je De Zwarte Dennen. Dit is een prachtig natuurgebied waar je lekker kan wandelen, fietsen en… zwemmen! Midden in het bos bevindt zich namelijk een waterplas waar je lekker kunt ronddobberen. Er omheen ligt een standje waar je met goed weer een handdoek kan uitleggen om lekker te zonnen. Ideaal voor een luie vakantie middag!

 

Nog niet geboekt? Dat kan hier!