Natuurpark De Witte Bergen

Gelegen midden in de bossen en vlakbij natuurgebied het Reestdal. In deze rustige en groene omgeving geniet u vier seizoenen lang

De garanties van ons natuurpark

  • Mooie, ruime vakantiewoningen
  • Rust, natuur en ruimte
  • Bosrijke omgeving

Over Natuurpark De Witte Bergen

Natuurpark De Witte Bergen is geen standaard vakantiepark. Het is een prachtige oase van rust, stilte en comfort, verscholen in het rivierdal van de Reest. Dit afgelegen stukje van Overijssel is de perfect locatie voor een zorgeloze vakantie met het gezin of met de familie. Bij De Witte Bergen geniet je van de ruimte, luxe faciliteiten en van elkaar. Verspreid over het park vind je onze rustieke 4-, 5-, en 6-persoons vakantievilla’s. De 6-persoons villa zijn gelegen bij de centrale faciliteiten, terwijl de 4-, en 5-persoons huizen zich tussen de bosrijke heuvels dieper in het park bevinden. Elke villa is stijlvol ingericht en beschikt over comfortabel interieur, een ruime woonkamer en een terras. Tot slot zijn al onze villa’s omgeven door veel groen, waardoor jij je als gast midden in de natuur waant, en door de begroeiing genieten al onze bezoekers van ultieme privacy. Dit draagt bij aan de ontspannen en vriendelijke sfeer op het park.

Ontdek de Reestdal-vallei

Natuurpark De Witte Bergen ligt midden in de Reestdal-vallei, één van de mooiste onontdekte plekjes van Nederland. Dit dal, dat in de loop der jaren is uitgesleten door de Reest rivier, ligt op de grens van Drenthe en Overijssel en is een super veelzijdig natuur- en recreatiegebieden. Je vindt hier bossen, weilanden en uitgestrekte heidevelden. Al dit natuurschoon nodigt uit tot een lange wandeling of fietstocht. De Reestdal-vallei is nog vrijwel onontdekt, zodat je in alle rust van het idyllische landschap kunt genieten. Ook in de wijdere omgeving is van alles te doen en te beleven. Attractiepark Slagharen en het Nationaal Park Weerribben liggen op een half uurtje rijden, en ook de toeristische trekpleister Giethoorn is makkelijk te bereiken. Zoveel diversiteit op zo’n korte afstand, dat vind je nergens anders! Boek daarom nu bij De Witte Bergen, en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Overijssel.

Beoordelingen van vakantiegangers

Een mooi ruim huisje in een prachtige omgeving. Inventaris is compleet en voldoet goed.lees verder ▸
Ab
Gewoon alles, anders zouden we niet ieder jaar terug komen, hebben alweer voor oktober gereserveerd. lees verder ▸
Ron
Compleet huis met een zeer goede keukenuitrusting. Volop ruimte voor het aantal personen.lees verder ▸
Jeanne