Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie (ook wel krokusvakantie of carnavalsvakantie) biedt de perfecte gelegenheid om er een weekje tussenuit te gaan. Want hoe lekker is het voorjaar? Er zijn ontelbaar veel redenen om van het voorjaar te genieten. 

Het is langer licht. Je kunt jonge eendjes zien zwemmen in de vijvers terwijl je de eerste zonnestralen op je gezicht voelt. De kinderen kunnen fijn buiten spelen en de voorjaarsbloemen vertellen je dat de lente eraan komt. Ook kun je leuke dagjes uit plannen zoals bootje varen in Giethoorn of picknicken.

Wanneer je een weekje weg bent, kun je echt even stilstaan bij het voorjaar en genieten van al het moois wat dit seizoen je biedt. Natuurpark De Witte Bergen beschikt over een veelzijdige omgeving met veel natuur en cultuur. Hierdoor zul je je geen moment vervelen en elke dag iets nieuws ontdekken.

Boek hieronder één van onze ruime vrijstaande vakantiewoningen en gun jezelf die heerlijke voorjaarsvakantie. Wil je gelijk alle beschikbare vakantiewoningen bekijken? Klik dan hier.